Една от най-популярните песни на Gypsy Kings – Tu Quieres Volver е част от дългоочаквания български филм „Имало едно време един уестърн“ с участието на италианската кино икона Клаудия Кардинале. За режисьора на лентата Борис Десподов, познат на аудиторията с документалния “Коридор №8” и анимационния „Три сестри и Андрей“ филма е дебют в игралното кино. Във филмографията на италианската легенда „Имало едно време един уестър“ е 140 филмов проект и първи, в който играе себе си. Официалната премиера на филма в България се състоя в началото на Октомври 2015.
Снимките на продукцията са продължили шест седмици между пустинята Табернас в Южна Испания и домът на Клаудия Кардинале в Париж, а в него освен италианската кино-легенда участват Диана Паскалиева, Алекс Брендемюл, Франсес Гарридо, Пепе Фонда, Лаура Конехеро, Красимир Иванов, и Лoрънс Бъртън.
Продуценти и сценаристи са тандемът Борис Десподов и Андрей Паунов, а оператор е испанецът Джими Гимферер, носител на множество международни награди. Филмът е произведен от компанията Артхаус Блокбастърс с финансовата подкрепа на ИА Национален Филмов Център в копродукция с Българската Национална Телевизия и Аудиовидео Орфей. Дистрибутор на филма за България е компанията Синескоп.

Синопсис:
Бягайки от садистичния си съпруг, Мила попада в призрачен град, някъде в пустинята. Сюрреалистичният пейзаж е служил някога за декор на филмите на Серджо Леоне и местните жители живеят все още в сянката на старите уестърни. Мила намира работа, като домакиня в къщата на мистериозна възрастна жена и много скоро открива, че работи не за друг, а за самата Клаудия Кардинале. Между двете жени се ражда приятелство и те намират сили да се изправят срещу наближаващата опасност. Скоро се появяват романтичен каубой и мистичен индианец и границата между реалността и фикцията започва да избледнява, а когато се появява злодеят всичко става като на кино.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3513068/

Трейлърът е достъпен на следните линкове:
• YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=t73vYahJYPg
• VIMEO – https://vimeo.com/139840207

Официална фейсбук страница на филма: https://www.facebook.com/TwiceUponaTimeintheWest

poster