STUDIO MODUL е водещ български тандем за създаване музикални хитове, обединяващ таланта и творчески усилия на Ясен Козев и Крум Георгиев. Ясен и Крум придобиват широка популярност като екипа, създал един от най-големите съвременни български хитове “Губя контрол” на Миро (екс-Каризма). Песента е най-излъчваният български хит през 2009г и печели наградата за “Песен на годината” на Годишните награди на БГ радио през същата година. Studio Modul създават през 2010 за Миро и песента “Eagle”, която попада в официалната финална селекция за Българска песен на Евровизия. През 2012, хита Love Unlimited в изпълнение на Софи Маринова е официалната песен, с коят се представя България на финалите на Евровизия. Един от последните проекти, по които са работили Ясен и Крум е песента на Йоана Драгнева “Усмихни се”, която доминира чартовете за българска музика и се очертава като една от най-популярните български песни за 2015г.

Ясен Козев е професионален кларинетист, завършил Националната музикална академия в София и специализирал допълнително във Франция и САЩ. Ясен е композитор на симфонична и камерна музика, чиито авторски музикални произведения са издадени от един от най-престижните световни лейбъли за класическа музика – Harmonia Mundi. Той има и сериозен опит в сферата на електронната и денс музиката – като част от проекта БУЛГАРО е носител на множество национални и международни номинации и награди. БУЛГАРО са били подгряващи артисти на концертите в България на Peter Gabriel и Deep Dish.

Въпреки че никога не е учил музика, Крум Георгиев е един от най-креативните и иновативни композитори и музикални продуценти в България. Писал е музика за редица български артисти, сред които Стратия, Галя § Сатен, Петър § Йоана и много други. Крум е копродуцент на един от най-успешните български музикални албуми за последното десетилетие – оМИРОтворен на Миро, който получава наградата за “Албум на годината” на Годишните музикални награди на БГ радио.

MODUL - Krum & Iassen